Lessen

 

Privéles

Privélessen sluiten specifiek aan op uw niveau, leertempo, leerstijl en interesse. Voordat u begint wordt u uitgenodigd voor een gratis intake. Tijdens de intake worden uw niveau en doelstellingen vastgesteld en wordt er met u afgesproken welk programma u gaat volgen en met welk materiaal.
Voor privéles betaalt u  € 30,-- per uur.

Een les bestaat uit 1,5 lesuur.
De prijs is € 270,-- voor 10 lessen ( in totaliteit 15 lesuren ).
De lessen kunnen 's morgens of 's middags plaatshebben, dag en tijd worden in overleg afgesproken.

 

Groepscursus

Bij de groepscursussen werken we met de nieuwste methodes. Deze zijn leuk, speels en sterk op de communicatie gericht. Voor de beginners is dat Con gusto 1, voor meer gevorderden Con gusto 2. (tekst- en werkboek kosten € 57,-) U kunt deze boeken tijdens de eerste les meenemen tegen contante betaling of het bedrag tegelijk met het cursusgeld overmaken. De boeken zijn ook te koop of bestellen bij de boekhandel.

Aantal lessen : 10 lessen van anderhalf uur.
Kosten : € 250,--* per persoon (*exclusief lesmateriaal).
Aantal cursisten : minimaal 4 cursisten per groep, maximaal 10.

 

Conversatieles

Het doel van de conversatieles is om de spreekvaardigheid te vergroten. Daarom is het noodzakelijk dat u minimaal over basiskennis van het Spaans beschikt. Grammatica zal alleen terloops behandeld worden.
Met mensen die zich op willen geven voor conversatieles wordt er altijd eerst een afspraak gemaakt om :

De prijs van conversatielessen is afhankelijk van het aantal mensen dat deelneemt. Voor  2 personen betaalt u  samen € 55,- per uur. U kunt ook zelf een groepje samenstellen. U betaalt per 10 lessen vooruit.

U kunt ook via Skype les krijgen, kosten : € 17,50 per half uur.

Spelenderwijs Spaans leren. Voor kinderen tussen 7 en 12 jaar oud.

Spaanse les in een omgeving voor kinderen (vanaf 7 jaar) aangepast op hun leeftijd en het doeleinde van de cursus Spaans (verhuizing, buitenschoolse activiteit, enz.). Op een ongedwongen en speelse manier en aan de hand van zeer gevarieerd lesmateriaal (liedjes, puzzels, illustraties, kleurplaten, enz.) raakt het kind vertrouwd met de Spaanse taal.

Spaans is een wereldtaal die door miljoenen mensen gesproken wordt. De basis van de Spaanse taal leren is dus erg handig en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat het vermogen om gemakkelijk een nieuwe taal te leren op jonge leeftijd vele malen groter is dan op latere leeftijd. Geef ook jouw kind deze voorsprong!

Overzicht van de thema’s voor de eerste 12 lessen:

U wilt graag dat uw kinderen Spaans leren om met uw familie in het buitenland kunnen spreken of misschien gaan jullie binnenkort naar een Spaanstalig land emigreren.

U kunt contact met mij opnemen via mobiele telefoon: 06-822.85.442 of via email: espanolperu@hotmail.com

Hasta pronto chicos...

Mary