Wie ben Ik ?

 

Ik ben Mariela Pachas oprichtster van Spaanse les La Flor de la Canela.
Waarom La Flor de la Canela... De bloem van de kaneel is een Peruaanse wals gecomponeerd door de zanger Chabuca Granda en is uitgegroeid tot een van de meest representatieve van Peru. Het is een lied en voor Peru een echt nationaal symbool, het werd zelfs een volkslied van Peru. Ik ben geboren in Lima, Peru in Zuid-Amerika. Sinds 2001 woon ik met mijn Nederlandse man in Nederland.
De Spaanse cultuur zit in mijn bloed en ik heb een passie voor taal.

Ik heb 3 jaar als Engels Lerares in een Private school in Lima gewerkt en ik gaf Engels les voor kinderen van 6 tot 17 jaar, daarna heb ik gewerkt bij het International Fellowship (Studentenuitwisseling) tussen Lima - Peru en Verenigde Staten, het gingen er vooral bij mij om de taalervaring, cultuur en de gewoonten te leren. Daarna heb ik besloten ik onderwijs te studeren. In Nederland heb ik 2 jaar ook nog als Leidster in een Peuterspeelzaal gewerkt.

Eenmaal gesetteld in Nederland ben ik aan de slag gegaan als docente Spaans. Dat deed ik met zo veel plezier, dat ik besloot eerst mijn diploma ELE (Espanol lengua Exranjera) te gaan halen en daarna heb ik besloten om Spaanse Les La Flor de la Canela op te richten.

 

Mariela van der Slik - Pachas Matallanes
Mobiel +31 (0)6 - 822.85.442